RVS Naambord

rvs naambordje met eigen foto

RVS oftewel Roest Vrij Staal naambordjes worden veelal geëtst, gegraveerd, gelaserd of beplakt met folie. Een RVS naambord heeft altijd technische beperkingen qua ontwerp. Wij maken een naambord op aluminium dat nagenoeg niet te onderscheiden is van een RVS naambord. Wij brengen je ontwerp in onze panelen, desgewenst in full-color. Een RVS naambord met foto? Onze naamborden met foto zijn van superieure fotokwaliteit. Dus geen folielaag die gevoelig is voor weeromstandigheden of vandalisme. Geen full-color beperkingen. In andere gevallen wordt de tekst er met laser ingebrand. Hierbij is enkel een zwarte opdruk mogelijk. 

Het bedrukken van de naambordjes gebeurt met Sublimatie Techniek waarbij het ontwerp onder hoge temperatuur en druk in het materiaal gebracht wordt. Daarmee ongekend duurzaam. Je RVS naambord is uitermate kras-, water-, UV-bestendig en zelfs vuurbestendig! Of het nu een enkel huisnummer, huisnummer met naam of full-color foto betreft. Alles is mogelijk. De voordelen ten opzichte van RVS naambordjes zijn dus groot. Ons aluminium is van de allerhoogste kwaliteit. 

Naambordje in RVS-look zelf ontwerpen

Met onze online editor heb je snel je eigen ontwerp gemaakt. In zo veel kleuren als je wilt. Dus niet de beperkingen van een RVS naambordje. Je kunt een sjabloon naar je wensen aanpassen of het ontwerp helemaal zelf maken. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zakelijk op zoek naar een RVS Naambord?

Voor bedrijven en winkels hebben we ook uitgebreide mogelijkheden. Of het nu een naambordje of bedrijfsbord/reclamebord gaat, alles is mogelijk in formaten van 10×10 cm tot 100 x 70 cm. Het combineren van borden is natuurlijk ook mogelijk.

Onze premium aluminium platen zijn te krijgen in Aluminium ‘kleur’ (RVS look),  wit glans en wit mat. Dus mogelijkheden te over.

Als u op zoek bent naar een product op maat dat niet als zodanig op de site vermeldt staat, neem dan even contact met ons op. Er is heel veel mogelijk.

RVS naambordje zakelijk