Waarschuwingsborden, Informatieborden en verbodsborden

Ontwerp een eigen aluminium bordje je bedrijfspand, kantoor, horecagelegenheid, hotel

bordje BHV verzamelplek

Ontwerp een eigen aluminium bordje voor in en om je huis, bedrijfspand, kantoor, horecagelegenheid, hotel, enz. Het formaat van onderstaande ontwerpen is 30x20cm.

Onze aluminium bordjes zijn kwalitatief zéér hoogwaardige producten én uitermate duurzaam. Wij werken niet met folie die wordt opgebracht op een aluminium paneel, wij persen niet in metaal, wij printen niet óp het metaal maar wij sublimeren onder hoge druk en met hoge temperatuur een afdruk ín aluminium. Het resultaat is een uitermate strak en glad aluminium bordje dat door het unieke procedé water-, vuur-,  kras- en UV-bestendig wordt.

Én niet onbelangrijk: het vervuilt niet.  Een luxe bordje met een dito uitstraling. De aluminium bordjes zijn verkrijgbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. Met onze designtool eenvoudig te personaliseren in full-color!

Druk bijvoorbeeld snel en eenvoudig

een bordje met een Welkomstboodschap af,
een bordje Camerabewaking,
een bordje Uitrit vrijlaten,
een bordje Verboden Honden uit te laten,
een bordje Verboden toegang voor onbevoegden,
een bordje Pand beveiligd met een alarminstallatie,
een bordje met de aanduiding toilet,
een bordje Geen verkopers aan de deur.
een bordje Alleen pinnen
een bordje Verboden te roken
een bordje Ik waak hier
en nog veel meer

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Staat uw bordje er niet bij, laat het ons graag even weten.

Onze  printers hebben geen witte inkt aan boord (de meeste printers hebben dit niet). Ter vergelijking: het wit in uw foto-afdrukken op papier komt eveneens door het onderliggende witte papier. Zo ook bij onze afdrukken op aluminium. Dit betekent dat indien gekozen wordt voor voor een bordje in de ‘kleur’ aluminium de witte partijen dan ook de ‘kleur’ aluminium krijgen! Of u nu kiest voor wit of aluminium, het resultaat is een bijzonder, opvallend, strak en zeer duurzaam aluminium bordje in zeer heldere kleuren. Niet te vergelijken met andere technieken.

De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.