Tuinposter maken op aluminium

Tuinposter maken

Een tuinposter maken op aluminium is eenvoudig met onze online editor. Sublimatie afdruk op aluminium is door geen enkele andere techniek te benaderen qua kwaliteit. De scherpte is uniek, de briljantie echt adembenemend en de duurzaamheid niet te overtreffen. Doe dus geen concessies, kies voor een sublimatie afdruk.

Kies voor een kant en klare tuinposter in hoogste kwaliteit. Of upload een eigen afbeelding. In slechts een paar muisklikken heb je je tuinposter gereed om af te drukken. Onze tuinposters zijn water-, kras- en uitermate UV-bestendig. Het oppervlak van onze design panelen is spiegelglad waardoor vuil geen kans heeft.

Onze sublimatie afdrukken

Met modernste techniek brengen wij de afbeelding ín het materiaal. Dit doen wij onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur. Door deze bijzondere techniek ontstaat een product met unieke materiaaleigenschappen. Eigenschappen die bij geen enkele andere techniek terug te vinden zijn. Dit maakt onze tuinposter echt onderscheidend!

Een eyecatcher geschikt voor iedere ruimte, van balkon tot loggia, van serre tot wintertuin.

De aluminium sublimatiepanelen

Onze design-panelen zijn van 100% aluminium. We werken alleen met de hoogste kwaliteit aluminium panelen en dus niet met de sandwich-plaat dibond-aluminium. In twee afmetingen: 60x40cm en 80x60cm. In de kleur wit en de afwerking glans. De panelen hebben afgeronde hoeken voor een extra luxe uitstraling,

Toont alle 12 resultaten