Te Koop bord/Makelaarsbord eenvoudig ontwerpen

Onderscheidend dankzij onze innovatieve Sublimatie Techniek

makelaarsborden
De afmetingen van ons Te Koop bord zijn 60x40cm. Inclusief gratis 4st dubbele zuignappen. Perfect geschikt voor raammontage!

Onze innovatie Sublimatie Techniek maakt van ons Te Koop bord een blikvanger. De briljante kleuren in combinatie met de ultieme scherpte geven ons makelaarsbord haast een 3D effect. Monteer het Te Koop bord op een perfecte plek op het raam met de gratis dubbele zuignappen en de rest gaat vanzelf met deze blikvanger! Een kleurrijk en opvallend makelaarsbord doet verkopen.

Onze Sublimatie Techniek kent haast geen ontwerp-beperkingen.
Personaliseer je Te Koop bord. Maak een keuze uit tientallen lettertypen, upload je eigen foto’s om je makelaarsbord verder te personaliseren. De foto’s worden afgedrukt in ultieme fotokwaliteit. Dus alles kan in full-color. Én vanzelfsprekend kun je ook een geheel eigen ontwerp uploaden.
Onze design-panelen
Het ontwerp van het Te Koop bord wordt onder zeer hoge temperatuur en zeer hoge druk in het materiaal gebracht. Ons makelaarsbord heeft daarmee unieke eigenschappen! Kras- en Uv-bestendig, water- en zelfs vuurbestendig. De  panelen van 100% aluminium hebben stijlvolle afgeronde hoeken en zijn beschikbaar in de kleuren wit en aluminium.
De kleuren wit en aluminium
De meeste printers hebben geen witte inkt aan boord. Zo ook onze printers. Dit betekent dat de witte delen in een ontwerp de kleur krijgen van het onderliggende aluminium paneel. Kies je voor een paneel in de kleur wit dan worden de witte delen van een ontwerp dus ook daadwerkelijk wit. Kies je voor een paneel in de kleur aluminium dan worden de witte delen van een ontwerp dan ook aluminium van kleur. Een aluminium paneel geeft een meer industriële Te koop bord look, een metallic look. Terwijl wit iets grotere contrasten geeft en net ietsje briljantere kleuren heeft.
Lees verder
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.