Een goede reclame boodschap verdient de beste presentatie. Ga voor de hoogst haalbare kwaliteit afdruk én duurzaamheid! Ga voor een sublimatie afdruk op aluminium en laat ons je reclamebord maken. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. De scherpte en kleurintensiteit zijn uniek. Het geeft haast een 3D effect.

Onze luxe design panelen panelen zijn strak en stijlvol. Zeer UV-, kras-, vuur- en waterbestendig. En niet onbelangrijk: vervuilen niet door het zeer gladde oppervlak. Dé blikvanger voor je bedrijf. Aan de gevel, voor beursgebruik, standinrichting, winkelinterieur, enz.

Met modernste techniek brengen wij speciale inkten onder zeer hoge druk en zeer hoge temperatuur ín het materiaal. Een aluminium reclamebord wordt daarmee een uniek product met materiaaleigenschappen die je bij geen andere techniek terugvindt. Niet te vergelijken met een direct druk op dibond aluminium en ook niet met andere technieken. In scherpte en briljantie door geen andere techniek te benaderen.

Een aluminium reclamebord dat met bovenstaande sublimatie techniek is geproduceerd, is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

We hebben 5 standaardformaten in de ‘kleuren’ wit en aluminium en de afwerkingsvorm glans. De kleur aluminium is niet bij ieder formaat op voorraad.

Neem contact met ons op voor afwijkende maten en/of afwerkingsvormen.

Voor bijpassend te personaliseren bedrijfsnaamborden met huisnummer, klik hier.