Reclamebord buiten of binnen

Zelf een reclamebord maken / ontwerpen en laten afdrukken op metaal (100% aluminium)

reclamebord

Een goede reclame boodschap verdient de beste presentatie.

Ga voor de hoogst haalbare kwaliteit afdruk én duurzaamheid! Laat daarom je reclamebord door middel van sublimatie afdrukken op metaal (aluminium). Het ontwerp heb je zelf snel gemaakt in onze online editor. Het eindresultaat is een uniek reclamebord dat geschikt is voor binnen- en buitengebruik. De scherpte en kleurintensiteit zijn uniek. Het geeft haast een 3D effect. En….ontwerpen haast zonder  beperkingen!

Onze luxe design panelen panelen zijn strak en stijlvol. Zeer UV-, kras-, vuur- en waterbestendig. En niet onbelangrijk: vervuilen niet door het zeer gladde oppervlak. Het is daarom dé blikvanger voor je bedrijf. Aan de gevel, voor beursgebruik, standinrichting, winkelinterieur, enz.

We brengen speciale inkten onder zeer hoge druk en zeer hoge temperatuur ín het materiaal. Het reclamebord wordt daarmee een uniek product met materiaaleigenschappen. Niet te vergelijken met reclameborden die worden gemaakt met andere techniek. Bijvoorbeeld een direct druk op dibond aluminium. De scherpte en briljantie zijn werkelijk door geen andere techniek te benaderen.

Zoals gezegd maken we metalen (aluminium) reclameborden door middel van sublimatie techniek. Dit maakt het reclamebord ook zeer geschikt voor buitengebruik. Binnengebruik kan uiteraard ook.

We hebben 5 standaardformaten in de ‘kleuren’ wit en aluminium en de afwerkingsvorm glans. De kleur aluminium is niet bij ieder formaat op voorraad.

Neem contact met ons op voor afwijkende maten en/of afwerkingsvormen.

Als je ook op zoek bent naar een bijpassend bedrijfsnaamborden (eventueel met huisnummer)? Klik dan hier.

De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.