Unieke Poster voor op de Kinderkamer (60 x 40cm)

Kies uit een sjabloon of ontwerp je eigen

poster kinderkamer met foto
Een super originele foto van de kinderen? Maak je eigen aluminium poster voor op de kinderkamer van de favoriete stripfiguur en plaats daarin de foto van je kind of kinderen. En wie van de kinderen wil nu niet ‘samen op de foto’ met de favoriete stripheld? Je maakt met een paar muisklikken een echte blikvanger aan de muur van de kinderkamer! We hebben een heel uitgebreide serie om uit te kiezen. Je kiest je favoriet stripfiguur en upload je foto. Eventueel schalen, roteren of bijknippen en klaar is kees. Een aluminium poster is ook een heel bijzonder en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of een communie, enz.
Een eyecatcher door onze sublimatie techniek
Door modernste techniek brengen we je poster in het materiaal. We maken daarbij gebruik van zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur. het resultaat is een strak aluminiumpaneel met kristalheldere kleuren, onovertroffen scherpte en een afdruk voor het leven.
Onze sublimatie panelen
Onze aluminium panelen zijn van 100% aluminium. Voor de poster op aluminium beschikbaar in twee afmetingen: 20 x 30 cm en 30 x 40 cm. De panelen hebben de ‘kleur’ wit en afwerking glans. De combinatie van de kleur wit in combinatie met de afwerking glans geeft de kristalheldere afdruk haast een 3D effect. De poster op aluminium wordt standaard geleverd met een ophangsysteem. Wij monteren op de achterzijde een spiegelhaak en 4 siliconen afstandhouders, terug liggend voor een zwevend effect.
We maken geen gebruik van 100% hoogwaardig aluminium. Geen dibond aluminium
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.