naambordje makenEen eigen naambordje maken is bij ons binnen een paar muisklikken gerealiseerd.
Een naambordje aan de voordeur is een visitekaartje. Laat ons je visitekaartje van je woning afdrukken op aluminium en er een blikvanger van maken.

Je kiest onderstaand het gewenste ontwerp
Wijzig het huisnummer
Wijzig de naam én
Je bent klaar, het ontwerp kan worden afgedruk!

Waarom kiezen voor sublimatie?
Je naambordje afdrukken op aluminium doen wij met modernste technieken. Onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur brengen we je ontwerp ín het materiaal. Het resultaat is een kwalitatief zeer hoogwaardig product met werkelijk unieke materiaaleigenschappen. Onovertroffen scherpte en briljantie. Kras-, water- vuur- en uitermate UV-bestendig. De kwaliteit valt niet te benaderen door andere technieken als bijvoorbeeld een geëtst RVS naambordje, een gegraveerd RVS naambordje of een afdruk op dibond aluminium.

Vervuiling heeft geen kans door het spiegelgladde oppervlak!

Onze ontwerptool is bijzonder intuïtief en kent (bijna) geen beperkingen! Je hebt de keuze uit vele verschillende lettertypen. Je naambordje online ontwerpen en vervolgens je naambordje online bestellen is echt in een paar muisklikken geregeld.
Onze sublimatie design-paneel
Het is een luxe en stijlvol design paneel van 100% aluminium. In basis wit of aluminium van kleur. De kleur wit wordt niet afgedrukt. Net zoals je printer thuis. Op aluminium geeft dit een zeer speciaal effect doordat op de plek van het wit het aluminium zichtbaar is.

Het formaat van onderstaande ontwerpen is 30x20cm. Onze panelen hebben afgeronde hoeken, waardoor de luxe uitstraling nog verder wordt versterkt. Naast deze variant van 30 x 20 cm kun je ook kiezen voor een kleinere variant naambordje van 20x15cm.

Hulp, advies of maatwerk: neem contact met ons op. Wij denken met je mee.