design naambordje bestellenEen eigen metalen naambordje voordeur bestellen. Kies voor onze Sublimatie Techniek op aluminium!

Een nieuw naambordje voordeur maken? Je hebt de keuze uit veel verschillende materialen. Een naambordje op aluminium, een naambordje op dibond, een naambordje van RVS, een RVS look naambordje, een naambordje van hout of een naambordje van emaille.

Een goedkoop aluminium naambordje bestellen. Superieure kwaliteit op onze luxe en stijlvolle design-panelen met afgeronde hoeken!

 • Een naambordje op aluminium bestellen bij AfdrukkenOpAluminium.nl betekent (haast) geen beperkingen in je ontwerp. Alles mogelijk in Full-color. Onze afdrukken hebben een ultieme scherpte en kristalheldere kleuren.
 • Zeer hoogwaardige  luxe design panelen die door onze innovatieve Techniek uitermate geschikt voor een naambordje met eigen foto.
 • Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit aluminium panelen op de markt. Dus geen Chinese panelen en dus ook geen Dibond! Onze panelen zijn veelal te onderscheiden van goedkope panelen door de dikte van de panelen en de afgeronde hoeken van onze panelen!
 • Je metalen naambordje maken kun je helemaal zelf. Je bent niet  afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een design dat moet worden gemaakt.
 • Ons naambordje op aluminium is zonder bewerking uitermate geschikt voor gebruik buiten.
 • Ons aluminium naambordje voor aan de voordeur heeft geen poriën. Vuil heeft geen schijn van kans.
 • Bij ons een naambord van metaal bestellen betekent een naambordje op aluminium bestellen van ongekende duurzaamheid. Ons naambordje op aluminium is uitermate kras- en UV-bestendig. En uiteraard waterbestendig!

Bestel bij ons je naambordje met huisnummer voor bij of aan de voordeur. Personaliseer je ontwerp en je onderscheidt je van je buren. Je naambordje met huisnummer wordt een echte eyecatcher aan de voordeur. Wij maken graag dat visitekaartje van je woning.

De verschillen tussen de kleuren wit en aluminium in het kort.

Bij de keuze voor onze aluminiumpanelen in de kleur wit is het wit in een ontwerp ook daadwerkelijk wit. Bij de keuze voor de ‘kleur’ aluminium worden de witte partijen in een ontwerp na de afdruk aluminium van kleur. Dat komt omdat onze printers  geen witte inkt aan boord hebben (de meeste printers hebben dit niet).
 

Ter vergelijking: het wit in foto-afdrukken op papier komt eveneens door het onderliggende witte papier. Zo ook bij onze afdrukken. Daarom dus dat indien gekozen wordt voor de ‘kleur’ aluminium, de witte partijen in het ontwerp de ‘kleur’ aluminium krijgen. Verder zijn bij witte panelen de contrasten iets hoger en de kleuren net ietsje krachtiger. Bij de keuze voor de kleur aluminium lijkt de afbeelding heel subtiel metallic. Dit geeft een bijzonder effect. Een beetje vergelijkbaar met Pearl papier bij afdrukken op papier.

Als je liever een groter formaat hebt, klik dan HIER voor naambordje 30 x 20 cm. Wil je graag een ander formaat? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Én…. in slechts een paar muisklikken!

 1. Kies onderstaand het gewenste ontwerp
 2. Wijzig het huisnummer en eventueel het lettertype en de kleur
 3. Wijzig de naam en eventueel ook hier het lettertype en de kleur
 4. Je bent klaar, je ontwerp kan nu worden afgedrukt

Is 20 x 15 cm je te klein? Je kunt ook kiezen voor het formaat 30 x 20 cm. Als je nog groter wil, is dat zeker mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Uiteraard kun je ook een eigen ontwerp met je naam, je huisnummer, je logo, afbeeldingen van bijvoorbeeld de hond uploaden en eenvoudig online afdrukken.

Kies voor een sublimatie afdruk op aluminium

Een sublimatie afdruk is een techniek die zich zeer onderscheidt van alle andere technieken. Wij brengen je ontwerp onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur in het materiaal. Daarmee wordt een onovertroffen kwaliteit bereikt, qua scherpte en briljantie maar ook op het gebied van duurzaamheid. Sublimatie panelen zijn zeer UV-bestendig, water- en krasbestendig. Door het spiegelgladde oppervlak krijgt vuil geen kans. Een product uitermate geschikt voor buitengebruik. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd.

Onze design-panelen

Maak met onze intuïtieve design-tool je ontwerp en wij maken er een stijlvol, luxe design-paneel van. Onze 100% aluminium panelen hebben de afmeting 20x15cm. Beschikbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. De panelen hebben afgeronde hoeken. Onze aluminium panelen kennen qua ontwerp en toepassing geen beperkingen, zijn full-color te bedrukken. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot een geëtst, gegraveerd of beplakt met folie RVS huisnummer.

Geen dibond aluminium

Wij maken geen gebruik van de techniek die middels direct-druk UV-inkten op dibond aluminium aanbrengt. In tegenstelling tot sublimatie-aluminium is dibond een sandwich-plaat met een zwarte kern met aan beide zijden een miniem laagje aluminium.Veel minder strak en stijlvol. Een geheel andere techniek, een geheel ander product!

Naast deze variant van 20 x 15 cm kun je ook kiezen voor een grotere variant van 30x20cm.

Hulp, advies of maatwerk: neem contact met ons op.

Lees verder
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.