• Klantenservice +31 (0)45 7100 170

Creëer uniek Naambordje voor bij je Voordeur (20x15cm)

naambordje voordeur ontwerpenBestel bij ons je naambordje met huisnummer voor bij of aan de voordeur. Personaliseer je ontwerp en je onderscheidt je van je buren. Je naambordje met huisnummer wordt een echte eyecatcher aan de voordeur. Wij maken graag dat visitekaartje van je woning. Én…. in slechts een paar muisklikken!
  1. Kies onderstaand het gewenste ontwerp
  2. Wijzig het huisnummer en eventueel het lettertype en de kleur
  3. Wijzig de naam en eventueel ook hier het lettertype en de kleur
  4. Je bent klaar, je ontwerp kan nu worden afgedrukt
Is 20 x 15 cm je te klein? Je kunt ook kiezen voor het formaat 30 x 20 cm. Als je nog groter wil, is dat zeker mogelijk. Neem dan even contact met ons op. Uiteraard kun je ook een eigen ontwerp met je naam, je huisnummer, je logo, afbeeldingen van bijvoorbeeld de hond uploaden en eenvoudig online afdrukken.

Kies voor een sublimatie afdruk op aluminium

Een sublimatie afdruk is een techniek die zich zeer onderscheidt van alle andere technieken. Wij brengen je ontwerp onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur in het materiaal. Daarmee wordt een onovertroffen kwaliteit bereikt, qua scherpte en briljantie maar ook op het gebied van duurzaamheid. Sublimatie panelen zijn zeer UV-bestendig, water- en krasbestendig. Door het spiegelgladde oppervlak krijgt vuil geen kans. Een product uitermate geschikt voor buitengebruik. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd.

Onze design-panelen

Maak met onze intuïtieve design-tool je ontwerp en wij maken er een stijlvol, luxe design-paneel van. Onze 100% aluminium panelen hebben de afmeting 20x15cm. Beschikbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. De panelen hebben afgeronde hoeken. Onze aluminium panelen kennen qua ontwerp en toepassing geen beperkingen, zijn full-color te bedrukken. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot een geëtst, gegraveerd of beplakt met folie RVS huisnummer.

Geen dibond aluminium

Wij maken geen gebruik van de techniek die middels direct-druk UV-inkten op dibond aluminium aanbrengt. In tegenstelling tot sublimatie-aluminium is dibond een sandwich-plaat met een zwarte kern met aan beide zijden een miniem laagje aluminium.Veel minder strak en stijlvol. Een geheel andere techniek, een geheel ander product! Naast deze variant van 20 x 15 cm kun je ook kiezen voor een grotere variant van 30x20cm. Hulp, advies of maatwerk: neem contact met ons op.
Lees verder
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.