• Klantenservice +31 (0)45 7100 170

Uniek Naambordje voor bij uw Voordeur (30x20cm)

naambordje makenEen eigen uniek naambordje voor bij uw voordeur maken is bij ons binnen een paar muisklikken gerealiseerd. Een naambordje is een visitekaartje. Laat daarom ons je visitekaartje van je woning afdrukken op aluminium en er een blikvanger van maken. > Je kiest hieronder het gewenste ontwerp > Wijzig het huisnummer > Wijzig de naam én Je bent klaar, je uniek naambordje voor bij je voordeur kan worden afgedrukt!
Is 30 x 20 cm je te groot? Je kunt ook kiezen voor het formaat 20 x 15 cm. Wil je een ander formaat? Neem dan even contact met ons op.

Waarom kiezen voor sublimatie?

Je naambordje afdrukken op aluminium doen wij met modernste technieken. Onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur brengen we je ontwerp ín het materiaal. Het resultaat is daardoor een kwalitatief zeer hoogwaardig product met werkelijk unieke materiaaleigenschappen. Onovertroffen scherpte en briljantie. Kras-, water- vuur- en uitermate UV-bestendig. De kwaliteit valt dan ook niet te benaderen door andere technieken als bijvoorbeeld een geëtst RVS naambordje, een gegraveerd RVS naambordje of zoals een afdruk op dibond aluminium. Vervuiling heeft geen kans omdat het oppervlak spiegelglad is!

Zelf eenvoudig ontwerpen

Onze ontwerptool is bijzonder intuïtief en kent (bijna) geen beperkingen! Je hebt de keuze uit vele verschillende lettertypen. Je naambordje online ontwerpen en vervolgens je naambordje online bestellen is echt in een paar muisklikken geregeld.

Hoogwaardig sublimatie design-paneel

Onze luxe en stijlvolle design panelen zijn van 100% aluminium. In basis wit of aluminium van kleur. De kleur wit wordt niet afgedrukt. Net zoals je printer thuis. Daardoor krijg je op aluminium een zeer speciaal effect omdat op de plek van het wit het aluminium zichtbaar is. Het formaat van onderstaande ontwerpen is 30 x 20 cm. Ook hebben onze panelen afgeronde hoeken, waardoor de luxe uitstraling nog verder wordt versterkt. Naast deze variant van 30 x 20 cm kun je ook kiezen voor een kleinere variant naambordje van 20x15cm. Als je hulp, advies of maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.
Lees verder
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.