Een naambordje huis?

Een eigen naambordje maken kan op vele materialen

alu naambordje bestellen
Zo kun je kiezen uit een naambordje op aluminium, een naambordje op dibond, een naambordje op RVS of een RVS-Look naambordje, een naambordje op emaille of een naambordje op hout. De mogelijkheden zijn divers.
  • Een naambordje huis online bestellen bij AfdrukkenOpAluminium.nl betekent haast geen beperkingen in je ontwerp. Alles kan in Full-color. Onze afdrukken hebben een onderscheidende scherpte en kristalheldere kleuren.
  • Onze zeer hoogwaardige  luxe design panelen zijn door onze innovatieve Techniek uitermate geschikt voor een naambordje met eigen foto.
  • Wij werken met de hoogste kwaliteit 100% aluminium panelen. Dus geen Chinese panelen en dus ook geen Dibond! 
  • Onze panelen zijn veelal te onderscheiden van goedkope panelen door de dikte van de panelen en de afgeronde hoeken van onze panelen!
  • Je naambordje maken kun je helemaal zelf. Je bent niet  afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een design dat voor je  moet worden gemaakt.
  • Ons naambordje huis op aluminium is zonder bewerking uitermate geschikt voor gebruik buiten.
  • Ons aluminium naambordje voor aan de voordeur heeft geen poriën. Vuil heeft geen schijn van kans.
  • Bij ons een naambord online bestellen betekent ook een naambordje bestellen van ongekende duurzaamheid. Ons naambordje op aluminium is uitermate kras- en UV-bestendig. En uiteraard waterbestendig!
Vergeleken met onze Sublimatie afdrukken op aluminium hebben alle andere materialen en technieken beperkingen!  
Wij garanderen hoogste kwaliteit en ongekende duurzaamheid.

De verschillen tussen de kleuren wit en aluminium in het kort.

Bij de keuze voor onze aluminiumpanelen in de kleur wit is het wit in een ontwerp ook daadwerkelijk wit. Bij de keuze voor de ‘kleur’ aluminium worden de witte partijen in een ontwerp na de afdruk aluminium van kleur. Dat komt omdat onze printers  geen witte inkt aan boord hebben (de meeste printers hebben dit niet).
Ter vergelijking: het wit in foto-afdrukken op papier komt eveneens door het onderliggende witte papier. Zo ook bij onze afdrukken. Daarom dus dat indien gekozen wordt voor de ‘kleur’ aluminium, de witte partijen in het ontwerp de ‘kleur’ aluminium krijgen. Verder zijn bij witte panelen de contrasten iets hoger en de kleuren net ietsje krachtiger. Bij de keuze voor de kleur aluminium lijkt de afbeelding heel subtiel metallic. Dit geeft een bijzonder effect. Een beetje vergelijkbaar met Pearl papier bij afdrukken op papier.
Een eigen uniek naambordje maken voor bij uw voordeur is bij ons binnen een paar muisklikken gerealiseerd. Een naambordje is een visitekaartje. Laat daarom ons met onze innovatieve techniek je visitekaartje van je woning afdrukken op aluminium en er een blikvanger van maken. > Je kiest hieronder het gewenste ontwerp > Wijzig het huisnummer > Wijzig de naam én Je bent klaar, je uniek naambordje voor bij je voordeur kan worden afgedrukt! Is 30 x 20 cm je te groot? Je kunt ook kiezen voor het formaat 20 x 15 cm. Wil je een ander formaat? Neem dan even contact met ons op.

Waarom kiezen voor sublimatie?

Je naambordje afdrukken op aluminium doen wij met modernste technieken. Onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur brengen we je ontwerp ín het materiaal. Het resultaat is daardoor een kwalitatief zeer hoogwaardig product met werkelijk unieke materiaaleigenschappen. Onovertroffen scherpte en briljantie. Kras-, water- vuur- en uitermate UV-bestendig. De kwaliteit valt dan ook niet te benaderen door andere technieken als bijvoorbeeld een geëtst RVS naambordje, een gegraveerd RVS naambordje of zoals een afdruk op dibond aluminium. Vervuiling heeft geen kans omdat het oppervlak spiegelglad is!

Zelf eenvoudig ontwerpen

Onze ontwerptool is bijzonder intuïtief en kent (bijna) geen beperkingen! Je hebt de keuze uit vele verschillende lettertypen. Je naambordje online ontwerpen en vervolgens je naambordje online bestellen is echt in een paar muisklikken geregeld.

Hoogwaardig sublimatie design-paneel

Onze luxe en stijlvolle design panelen zijn van 100% aluminium. In basis wit of aluminium van kleur. De kleur wit wordt niet afgedrukt. Net zoals je printer thuis. Daardoor krijg je op aluminium een zeer speciaal effect omdat op de plek van het wit het aluminium zichtbaar is.

Een goedkoop naambordje huis bestellen van hoogste kwaliteit. Superieure kwaliteit op stijlvolle design-panelen met afgeronde hoeken!

Het formaat van onderstaande ontwerpen is 30 x 20 cm. Ook hebben onze panelen afgeronde hoeken, waardoor de luxe uitstraling nog verder wordt versterkt. Naast deze variant van 30 x 20 cm kun je ook kiezen voor een kleinere variant naambordje van 20x15cm. Als je hulp, advies of maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.
Lees verder
De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.