Makelaarsborden

Makelaarsbord eenvoudig ontwerpen. Afdrukt op Aluminium.

Je bent als makelaar op zoek naar nieuwe makelaarsborden die klasse uitstralen? Of heb je hebt besloten je huis zelf te koop of te huur aan te bieden. Ontwerp dan je eigen makelaarsbord dat direct de aandacht trekt. Check onze vrij personaliseerbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Wij ‘helpen mee’ verkopen of verhuren.

Kies voor een sublimatie afdruk op aluminium. Je makelaarsbord wordt absoluut een blikvanger aan de gevel, in de tuin, voor het raam of waar dan ook. Door middel van modernste techniek brengen wij je ontwerp onder zeer hoge druk en temperatuur ín het materiaal.

Door deze techniek is de afdruk van je ontwerp niet door andere technieken te evenaren op het gebied van scherpte, contrast, kleurbriljantie. Daarnaast is het makelaarsbord zéér UV-bestendig, waterbestendig en door het spiegelgladde oppervlak treedt geen vervuiling op.

Het is absoluut een bord dat meer in het oog springt dan de gangbare makelaarsborden.

Onze makelaarsborden hebben standaard de afmeting 60 x 40 cm (andere formaten op aanvraag). Zijn beschikbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. Afwerking glans. Hebben afgeronde hoeken. Op de achterzijde is een frame gemonteerd (5 cm terugliggend, geeft een zwevend effect) dat enerzijds zorgt voor voldoende stijfheid van het paneel en anderzijds kan dienen als ophangsysteem.

Een ander design? Vragen? Neem contact op. Wij denken graag met je mee!

De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.