Geboortebord zelf ontwerpen (60 x 40cm)

Kies uit een van onze vele ontwerpen of maak je eigen

Geboorteborden voor in de tuin worden veelal gehuurd. Maar wat is er persoonlijker dan een geboortebord zelf ontwerpen? Een geboortebord op aluminium kopen betekent een eyecatcher in uw  tuin, aan de gevel of achter het raam of waar dan ook. Strak, luxe, duurzaam. Water- en uitermate UV-bestendig, niet te overtreffen kleurbriljantie. Én een geboortebord kopen betekent: het blijft uw eigendom, een prachtige herinnering aan een uniek moment! En voor de prijs hoeft u het niet te doen. Afhankelijk van de huurperiode bent u met kopen absoluut goedkoper uit.

Ontwerp eenvoudig online met onze designtool je geboortebord en druk vervolgens het geboortebord op aluminium af. Ofwel ontwerp je geboortebord vooraf en upload je ontwerp online óf maak gebruik van onze schitterende sjablonen. Schaal, roteer, verplaats tot je de gewenste layout hebt. Ieder element van je ontwerp komt op een aparte laag terecht waardoor ook iedere element apart te schalen, roteren, verplaatsen is totdat je de gewenste layout hebt.

De sublimatie afdruk heeft door de toegepaste techniek en materiaaleigenschappen unieke kenmerken. De afdruk geeft  haast een 3D-effect. Een luxe en strakke uitstraling. Is kras-, vuur-, water- en uiterst UV-bestendig. Geschikt voor binnen en buiten. Wordt Geleverd inclusief ophangsysteem.

Afwerking wit glans. Standaard altijd zonder witrand afgedrukt. Hoogste kwaliteit aluminium panelen.

De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.