Een fotocollage maken in een handomdraai

Fotocollage maken

Een fotocollage op aluminium is met onze online editor snel gemaakt. We hebben een aantal prachtige sjablonen met diverse layouts. Upload je favoriete foto’s, voeg teksten toe. Binnen no-time heb je een heel bijzondere fotocollage gereed.

Óf kies voor een aansprekende achtergrond en plaats je favoriete foto’s met onze designtool op de achtergrond. Knip de foto’s desgewenst op de juiste grootte en maak bijzondere vormen van je foto’s. Standaard kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto in de vorm van een hart, een cirkel, een stervorm. en nog heel veel meer! Een eigen fotocollage maken met onze handige designtool is heel leuk om te doen.

Én uiteraard kun je ook een complete fotocollage die je al thuis hebt samengesteld uploaden en laten afdrukken. Kortom: ons systeem kent (bijna) geen beperkingen!

Onze Sublimatie techniek

Wij brengen je ontwerp onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur in het materiaal. Door deze techniek ontstaat een product dat zich in alle opzichten onderscheidt van andere technieken. Ultieme scherpte en ongeëvenaarde briljantie geven onze design-panelen haast een 3D look. Doordat de inkten worden ingebracht en niet opgebracht zijn de afdrukken uitermate UV-bestendig, kras- en waterbestendig.

Onze luxe design-panelen

De panelen zijn van 100% aluminium en ogen daardoor stijlvol en strak. De afmetingen van de fotocollage panelen zijn 60x40cm. Kleur wit en afwerking glans. De panelen hebben afgeronde hoeken. Op zoek naar een andere grootte en/of afwerking. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Wij werken niet met dibond aluminium

De techniek waarmee deze sandwich plaat wordt bedrukt is niet te vergelijken met onze sublimatie techniek op aluminium

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond