Wil je een foto op aluminium laten afdrukken?

Je meest bijzondere foto of je meest dierbare herinnering verdient een Sublimatie Afdruk op aluminium. Ga voor de hoogst haalbare kwaliteit, doe geen concessies…………… Onze afdrukken op aluminium zijn echte eyecatchers!

Onze sublimatie techniek

We passen de modernste technieken toe en brengen onder zéér hoge druk en zéér hoge temperatuur je foto ín het materiaal. Het resultaat van onze sublimatietechniek is een echt design product van unieke kwaliteit én met unieke materiaaleigenschappen. De scherpte en kleurintensiteit geven haast een 3D look aan de foto op aluminium en zijn niet te benaderen door welke andere techniek dan ook. De inkten wordt ingebracht met als resultaat dat onze sublimatie afdrukken op aluminium kras-, water-, vuur- en zeer UV-bestendig.

Stijlvolle design-panelen

De luxe en stijlvolle aluminium panelen passen in ieder interieur. De panelen zijn van 100% aluminium en ogen daardoor heel strak en stijlvol. Je kunt een keuze maken van ons kleinste formaat 15x10cm tot een indrukwekkend formaat van 100x70cm. En we kunnen zelfs gaan tot 120x80cm (op aanvraag). De panelen zijn er in de ‘kleuren’ wit en aluminium en in afwerkingsvormen glans en mat. Semi-glans op aanvraag. Standaard wordt een foto op aluminium geleverd inclusief ophangsysteem.

Geen dibond aluminium

Wij maken geen gebruik van direct druk op het goedkopere dibond aluminium! Dibond aluminium is een sandwich-plaat bestaande uit een zwarte kern met aan voor- en achterzijde een zeer dun laagje aluminium. Veel minder strak en stijlvol! Een geheel andere techniek voor het afdrukken van een foto op aluminium.

Zie onze blog voor een toelichting op de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende technieken bij afdrukken op aluminium.