• Klantenservice +31 (0)45 7100 170

Je Communiefoto afdrukken

Je hebt een schitterende photoshoot laten maken van een heel bijzonder moment, de Eerste Heilige Communie. De communie van je zoon of dochter is een heel bijzondere dag uit hun én jullie leven. En waar laat je vervolgens je communiefoto afdrukken, en waarop? Ga voor een afdruk van je mooiste foto of foto’s voor een materiaal dat je communiefoto een wow-effect geeft!

Je foto op aluminium: sublimeren

Kies voor een sublimatie-afdruk op 100% aluminium. Ga niet voor minder. Sublimatie afdrukken op aluminium zijn afdrukken voor het leven. Door modernste techniek brengen we je afdruk in het materiaal waardoor een product ontstaat met unieke materiaal eigenschappen.  De scherpte, contrast en kleurbriljantie van een foto op aluminium zijn door geen enkele andere techniek te benaderen.  Daarnaast zijn afdrukken op aluminium zeer UV-bestendig, kras-, vuur- en waterbestendig. Door de unieke producteigenschappen lijkt je afdruk haast 3D.

Onze sublimatie panelen zijn van 100% aluminium

Onze techniek is onderscheidend, zo ook de design-panelen die we gebruiken. Bij sublimatie wordt een paneel gebruikt dat voor 100% uit aluminium bestaat. Onze panelen hebben de afmeting  60x40cm en afgewerkt wit glans. Standaard geleverd met een luxe ophangframe aan de achterzijde. 5cm terug liggend voor een schitterend zwevend effect.

Maak in een paar muisklikken je foto gereed om te laten afdrukken. Upload je favoriete foto, met als extra optie een stukje tekst, in vele beschikbare lettertypen.

Supersnelle levering. Vandaag besteld, volgende dag in behandeling én verzonden (in het weekeinde besteld, maandag verzonden).

Geen dibond aluminium

Wij maken uitsluitend gebruik van 100% aluminium panelen en niet van de goedkopere dibond aluminium sandwichplaat. Dit is een geheel ander product.

De waardering van afdrukkenopaluminium.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.