Naambordjes voordeur

Binnen een paar muisklikken een blikvanger naast de voordeur.

Onze naambordjes voordeur zijn van superieure Sublimatie kwaliteit. Qua duurzaamheid en toepasbaarheid niet te overtreffen door welk ander materiaal dan ook. In de ‘kleuren’ aluminium en wit.

We hebben naambordjes voordeur met een industriële look, maar ook Design naambordjes in een heel modern Design zelfs een combinatie hiervan. Of ga voor een geheel eigen ontwerp en je kunt zelfs kiezen uit een naambordje voordeur met eigen foto. Kies uit tientallen lettertypen. Onze innovatieve Sublimatie Techniek kent geen beperkingen. We hebben een groot aantal designs die kunnen worden geselecteerd en uitermate snel aangepast. Je bent werkelijk klaar binnen een paar muisklikken.

Onze luxe en stijlvolle design panelen van 100% aluminium. Onderscheid je van de buren……….

Onze naambordjes voordeur van 100% Sublimatie aluminium zijn haast niet te onderscheiden van een naambordje RVS. Qua duurzaamheid ongekend, qua design ongekend. Onze design-panelen zijn zeer luxe afgewerkt met subtiel afgeronde hoeken die de luxe uitstraling nog verder versterken. Onderscheidend ten opzichte van de meeste materialen voor een naambordje is het feit dat je qua ontwerp nauwelijks tegen beperkingen aanloopt. Alles kan, van tientallen lettertypen in vele kleuren tot een naambordje met eigen foto. Maar dan ook in sublieme fotokwaliteit. 

Let wel: Bij onze naambordjes voordeur geldt dat de witte delen van je ontwerp niet mee worden afgedrukt. Veruit de meeste printers hebben namelijk geen witte inkten aan boord. De witte delen van je ontwerp krijgen daardoor de kleur van het gekozen paneel!

Hoe maken wij je naambordje voordeur? Kort iets over onze innovatieve Sublimatie Techniek.

Wij brengen je ontwerp onder zeer hoge druk en zeer hoge temperatuur in het materiaal. Door onze Sublimatie techniek in combinatie met onze superieure aluminium panelen ontstaat een product met unieke materiaaleigenschappen. Uitermate duurzaam, UV-bestendig, kras- en waterbestendig en zelfs vuurbestendig! De kleuren worden door onze Sublimatie techniek kristalhelder en de afdruk wordt onovertroffen scherp. Voor onze naambordjes voordeur  naambordje heb je de keuze uit een tweetal formaten: 20x15cm en 30x20cm. Uiteraard kun je ook kiezen voor alleen een huisnummer op aluminium.

Naast onze industriële naambordjes hebben we nóg een groot aantal designs in ons assortiment.

Onze industriële naambordjes RVS ogen strak, industrieel en tijdloos. Zo ook onze naambordjes voordeur in de kleur wit. Deze naambordjes in de kleur wit zijn net iets contrastrijker en de kleuren net iets dieper. Dat maakt deze naambordjes voordeur iets meer geschikt voor een heel modern en kleurrijk ontwerp. Klik hier voor ons hele assortiment naambordjes voordeur 30x20cm en hier voor de naambordjes voordeur 20x15cm. Kiezen voor alleen een huisnummer is ook mogelijk, 20x15cm Maar of je nu kiest voor een industriële look en of je nu gaat voor een naambordje voordeur in de kleur wit, wij maken er een blikvanger van!

Cadeautip: onze industriële naambordjes voordeur zijn pracht cadeaus om te geven!