Een naambordje voordeur industrieel staat voor een naambordje met strakke, stoere uitstraling.

Ons naambordje voordeur industrieel is van superieure kwaliteit! Qua duurzaamheid en toepasbaarheid niet te overtreffen door welk ander materiaal dan ook.

Onze panelen van 100% Sublimatie aluminium zijn haast niet te onderscheiden van een naambordje RVS. Qua duurzaamheid ongekend, qua design ongekend. Onze design-panelen zijn zeer luxe afgewerkt met subtiel afgeronde hoeken die de luxe uitstraling nog verder versterken. Onderscheidend ten opzichte van de meeste materialen voor een naambordje is het feit dat je qua ontwerp nauwelijks tegen beperkingen aanloopt. Alles kan, van tientallen lettertypen in vele kleuren tot een naambordje met eigen foto. Maar dan ook in sublieme fotokwaliteit. Daarnaast hebben we een groot aantal designs die kunnen worden geselecteerd en aangepast. Je bent klaar binnen een paar muisklikken. Als laatste en niet onbelangrijk: RVS is duur. Voor een goedkoop naambordje voordeur industrieel kies dan voor onze Sublimatie Techniek.

Let wel: Bij ons naambordje voordeur industrieel geldt dat de witte delen van je ontwerp niet mee worden afgedrukt. Veruit de meeste printers hebben namelijk geen witte inkten aan boord. De witte delen van je afbeelding krijgen daardoor de kenmerkende unieke en robuuste look van een industrieel naambordje!.

Hoe maken wij je naambordje voordeur industrieel?

Kort iets voor onze innovatieve Sublimatie Techniek.

Wij brengen je ontwerp onder zeer hoge druk en zeer hoge temperatuur in het materiaal. Door onze Sublimatie techniek in combinatie met onze superieure aluminium panelen ontstaat een product met unieke materiaaleigenschappen. Uitermate duurzaam, UV-bestendig, kras- en waterbestendig en zelfs vuurbestendig! De kleuren worden door onze Sublimatie techniek kristalhelder en de afdruk wordt onovertroffen scherp. Voor een industrieel naambordje heb je de keuze uit een tweetal formaten: 20x15cm en 30x20cm.

Naast onze industriële naambordjes hebben we nóg een groot aantal designs in ons assortiment.

Onze industriële naambordjes RVS ogen strak, industrieel en tijdloos. Zo ook onze naambordjes voordeur in de kleur wit. Deze naambordjes in de kleur wit zijn net iets contrastrijker en de kleuren net iets dieper. Dat maakt deze naambordjes voordeur iets meer geschikt voor een heel modern en kleurrijk ontwerp. Klik hier voor ons hele assortiment naambordjes voordeur 30x20cm en hier voor de naambordjes voordeur 20x15cm. Kiezen voor alleen een huisnummer is ook mogelijk, 20x15cm

Maar of je nu kiest voor een industriële look en of je nu gaat voor een naambordje voordeur in de kleur wit, wij maken er een blikvanger van!

Cadeautip: een industrieel naambordje voordeur is een pracht cadeau om te geven!