Naambordje RVS of.......een naambordje op aluminium?

Er is één plaatmateriaal dat nagenoeg gelijk is aan RVS en in tegenstelling tot RVS geen enkele beperking kent ten aanzien van ontwerp, duurzaamheid en toepasbaarheid.

Dat is Sublimatie aluminium. Het verschil tussen een naambordje RVS en een naambordje afdrukken op aluminium door middel van Sublimatie is haast niet te zien!

De onderliggende Sublimatie Techniek Sublimeren brengt speciale inkten onder zeer hoge druk en zeer hoge temperatuur in het materiaal. Qua ontwerp zijn er geen beperkingen, qua duurzaamheid zijn deze er evenmin en qua uitstraling zijn aluminium design-panelen zeer stijlvol. Onze panelen hebben mooie afgeronde hoeken die het gevoel van stijl en luxe nog verder versterken.

Waarom kiezen voor onze Sublimatie Techniek?

  • Geen beperkingen in je ontwerp. Alles kan in Full-color. Onze afdrukken op aluminium hebben een onderscheidende scherpte en kristalheldere kleuren.
  • uitermate geschikt voor een naambordje met eigen foto dankzij onze zeer hoogwaardige  luxe design panelen in combinatie met onze innovatieve Techniek.
  • De hoogste kwaliteit 100% aluminium panelen. Dus geen Chinese panelen en dus ook geen Dibond! Onze panelen zijn veelal te onderscheiden van goedkope panelen door de dikte van de panelen en de afgeronde hoeken van onze panelen!
  • Je bent niet  afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een design dat voor je  moet worden gemaakt. Je naambordje maken kun je helemaal zelf.
  • Ons naambordje op aluminium is zonder bewerking uitermate geschikt voor gebruik buiten.
  • Ons aluminium naambordje voordeur vervuilt niet dankzij het spiegelgladde oppervlak. Vuil heeft geen schijn van kans.
  • Bij ons een metalen naambord online bestellen betekent een naambordje op aluminium bestellen van ongekende duurzaamheid. Ons aluminium naambordje is uitermate kras- en UV-bestendig. En uiteraard waterbestendig!

Een RVS naambordje maken

Een RVS naambordje’, oftewel roestvrij staal of inox,  is een naambordje dat wordt bewerkt door laseren, te etsen of te graveren. Namen en huisnummers worden hierdoor in zwart in het materiaal gezet of verzonken in het materiaal!  De R staat voor Roestvast/Roestvrij, maar Roestvrij geldt zeker niet voor iedere kwaliteit RVS. Welke kwaliteit ook, onderhoud van een naambordje RVS is ten behoeve van de duurzaamheid altijd zéér aan te raden. Een RVS naambordje kan niet zonder beperkingen in full-color worden bedrukt. Hiermee hebben we dan ook direct de grootste beperking!

Dibond is een sandwich-plaat met aan beide zijden een uiterst dun laagje aluminium

Zéér vaak worden dibond sandwich platen verkocht onder de noemer Naambordje RVS. Dibond is echter een goedkoop sandwich plaatmateriaal met een polyethyleen zwarte kern met aan beide zijden een uiterst dun laagje aluminium. Het moge duidelijk zijn dat een dergelijke sandwich plaat de kwaliteit van een naambordje RVS niet eens benadert. Wel is het bij dibond mogelijk om in full-color te werken. Daartegenover staat dat de uitstraling en duurzaamheid aanzienlijk minder is.

Een goedkoop naambordje RVS zonder beperkingen?

Onze afdrukken op aluminium staan voor ongekende duurzaamheid in full color en geheel zelf te ontwerpen. Ons RVS naambordje is snel en uitermate gemakkelijk te ontwerpen. Voeg afbeeldingen toe en maak een keuze uit tientallen lettertypes. Je naambordje op aluminium wordt een echte eye-catchers. Het visitekaartje van je woning!

Door volledig eigen productie zijn we in staat zeer snelle levertijden te kunnen beloven (al zijn we wel afhankelijk van onze bezorgdiensten). Vandaag besteld is de volgende werkdag verzonden. Daarnaast is spoedlevering mogelijk.

Meer ontwerpen RVS naambordje?

Naast de ‘kleur’ aluminium hebben we ook een ruime keuze ontwerpen in de ‘kleur’ wit en in de afmetingen 30x20cm en 20x15cm. Daarnaast kun je ook kiezen voor een huisnummer op aluminium met de afmetingen 20x15cm.

De verschillen tussen de ‘kleuren’ wit en aluminium in het kort.

Bij de keuze voor onze aluminiumpanelen in de kleur wit is het wit in een ontwerp ook daadwerkelijk wit. Bij de keuze voor de ‘kleur’ aluminium worden de witte partijen in een ontwerp na de afdruk aluminium van kleur. Dat komt omdat onze printers geen witte inkt aan boord hebben (de meeste printers hebben dit niet).
 

Ter vergelijking: het wit in foto-afdrukken op papier komt eveneens door het onderliggende witte papier. Zo ook bij onze afdrukken. Daarom dus dat indien gekozen wordt voor de ‘kleur’ aluminium, de witte partijen in het ontwerp de ‘kleur’ aluminium krijgen. Verder zijn bij witte panelen de contrasten iets hoger en de kleuren net ietsje krachtiger. Bij de keuze voor de kleur aluminium lijkt de afbeelding heel subtiel metallic. Dit geeft een bijzonder effect. Een beetje vergelijkbaar met Pearl papier bij afdrukken op papier.

Cadeautip naambordje op RVS

Doe een naambordje op aluminium cadeau aan familie, vrienden of kennissen die een eerste woning kopen of verhuizen. Het zal beslist in de smaak vallen.