Op zoek naar een goedkoop naambordje voordeur? 

Onze top 10 design naambordjes voordeur!

Een naambordje voordeur bestellen kan tegenwoordige door nieuwe technieken op vele materialen. Een greep uit de vele mogelijkheden: een RVS naambordje, een RVS-look naambordje, een naambordje op dibond, een naambordje van kunststof, van acryl-glas, van lei-steen en emaille. Al deze materialen hebben allemaal in meer of mindere mate hun beperkingen.

Er bestaat één plaatmateriaal dat geen beperkingen kent. Nauwelijks te onderscheiden van RVS. Onovertroffen duurzaam: water- en UV-bestendig, kras- en zelfs vuurbestendig. Ontwerpen in Full-color. Uitermate geschikt voor een eigen foto. Deze wordt afgedrukt in ultieme fotokwaliteit. Zeer luxe en stijlvolle uitstraling. Design-panelen van superieure kwaliteit met mooie afgeronde hoeken. Het materiaal voor een goedkoop naambordje voordeur: Sublimatie aluminium!

Waarom is ons naambordje voordeur zo superieur?

Met onze Sublimatie Techniek brengen we je ontwerp onder zéér hoge druk en onder zéér hoge temperatuur in het materiaal! Onze design panelen zijn van 100% aluminium en ogen uitermate luxe en stijlvol. De subtiel afgeronde hoeken versterken het gevoel van pure luxe. Wij werken niet met het goedkope Dibond.

Een goedkoop design naambordje voordeur. Wij hebben zeer veel ontwerpen. Geheel zelf ontwerpen kan uiteraard altijd.

Kies uit: Industriële RVS naambordjes, naambordjes voordeur 30x20cm, naambordjes voordeur 20x15cm, huisnummerbordjes.