Naambordje op Aluminium

Een uniek en onderscheidend eigen naambordje maken voor naast je voordeur? Een eyecatcher werkelijk binnen een paar muisklikken………

design naambordje maken

Met deze blog willen we je inspiratie geven om een uniek visitekaartje voor je woning te ontwerpen. Onderaan deze blogpagina een aantal van onze designs, maar lees eerst verder….
Het resultaat van onze innovatieve Sublimatie-techniek is een naambordje met werkelijk onderscheidende product eigenschappen.

Zeer snel en uitermate gemakkelijk online je naambordje maken met onze intuïtieve designtool of een geheel eigen ontwerp uploaden. Bijna alles is mogelijk!

Vragen of is iets niet duidelijk? Wij staan voor je klaar, wij denken met je mee: 045-7100170 of stuur een berichtje.

Waarom een naambordje bestellen bij AfdrukkenOpAluminium.nl?

Een naambordje maken en bestellen bij AfdrukkenOpAluminium.nl betekent eigen productie en zeer snelle levering. Verzenden de eerstvolgende werkdag. Onze naambordjes voordeur hebben de volgende onderscheidende eigenschappen:

 • UV-, kras- en waterbestendig
 • Uitermate gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak
 • onovertroffen duurzaamheid
 • Ultieme scherpte en briljante kleuren: dus ook zeer geschikt voor een eigen design met foto
 • luxe designpaneel van 100% aluminium (geen dibond aluminium)

Naambordjes voordeur? Een uniek naambordje maken op aluminium?

Maak een vliegende start met onze uitgebreide reeks design sjablonen en je naambordje voor aan de voordeur is klaar binnen een paar muisklikken.

 • Kies het gewenste design
 • Pas het huisnummer en de namen aan
 • Kies eventueel een ander lettertype
 • Klaar is kees! Een uniek naambordje voor de woning!
Onderstaand onze Designtool.
Designtool Afdrukken op Aluminium
 • Klik op het huisnummer en wijzig het huisnummer aan de linker kant in het scherm ‘Edit Text’.
 • Wijzig desgewenst het lettertype, de kleur, enz.
 • Idem voor de naam

Ook een uniek cadeau

Doe een naambordje cadeau aan familie, vrienden, kennissen die pas zijn verhuisd. Het is een bijzonder cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Onderstaand enkele van de vele ontwerpen Naambordjes Voordeur. Afmeting 30x20cm. Beschikbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. Je naambordje maken in een handomdraai. Klik hier voor alle ontwerpen of kies voor een eigen naambordje ontwerpen en uploaden.

Een naambordje maken op aluminium in een iets kleiner formaat? Een naambordje voor aan de voordeur in de afmeting 20x15cm? Beschikbaar in de ‘kleuren’ wit en aluminium. Klik hier voor alle beschikbare ontwerpen of kies voor een eigen naambordje op aluminium maken.

Of kies voor een huisnummer maken op onze luxe aluminium design panelen. In de afmeting 20x15cm en de ‘kleuren’ wit en aluminium. Klik hier voor de beschikbare ontwerpen huisnummer op aluminium of kies voor een eigen huisnummer maken

Een eigen naambordje maken kan op vele materialen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naambordje op aluminium, een naambordje op Dibond, een naambordje RVS, een naambordje RVS-Look, een naambordje op emaille, een naambordje op hout. Er is heel veel mogelijk. Een naambordje op aluminium onderscheid zich echter op een of meer belangrijke punten van alle andere materialen.

Je naambordjes maken kun je in principe helemaal zelf. Dat wil zeggen je kunt (haast) ieder ontwerp zelf maken en vervolgens door ons met een zeer speciale techniek laten afdrukken. Je bent niet  afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een eventuele design dat gemaakt moet worden.

Een naambordje bestellen bij AfdrukkenOpAluminium betekent haast geen beperkingen in je ontwerp. Alles kan in Full-color. Onze afdrukken hebben een onderscheidende scherpte en kristalheldere kleuren.

Ons naambordje op aluminium is door de toegepaste Techniek ook uitermate geschikt voor een naambordje met eigen foto.

Ons naambordje op aluminium is zonder bewerking uitermate geschikt voor gebruik buiten.

Ons aluminium naambordje voor aan de voordeur heeft geen poriën. Vuil heeft geen schijn van kans. Dus schoonmaken is een kwestie van even met een doek erover.

Een naambordje online bestellen bij ons betekent ook een naambordje bestellen van ongekende duurzaamheid. Ons naambordje op aluminium is uitermate kras- en UV-bestendig. En uiteraard waterbestendig!

Een goedkoop naambordje bestellen van allerhoogste kwaliteit?

Laat ons het visitekaartje van je woning maken op een luxe design-paneel. Kies voor onze sublimatie techniek en daarmee onderscheid je je met ons naambordje op aluminium absoluut van je buren!

Vragen of is iets niet duidelijk? Wij staan voor je klaar, wij denken met je mee: 045-7100170 of stuur een berichtje.